vineri, februarie 3, 2023
AcasăLocaleSend Pack LLC alături de oameni cu suflet mare pregătesc Campania Umanitară:...

Send Pack LLC alături de oameni cu suflet mare pregătesc Campania Umanitară: „Un pachet pentru un sărman!”


Compania de transport Send Pack LLC  din Chicago alaturi de oameni cu suflet mare pregatesc in aceste saptamani pachete pentru diferite familii cu care soarta nu a fost prea blanda. Donatiile vor fi trimise cu ajutorul agentie Send Pack LLC, prin bunavointa dl. Lucian Muresanu care este si initiatorul acestui eveniment caritabil si cu ajutorul dansului donatiile vor ajunge la diferite persoane din judetul Satu Mare.

Grija pe care o purtăm familiilor nevoiașe cu mulți copiii cât și persoanelor vârstnice singure şi dragostea cu care îi înconjurăm, nu ar putea fi valorificate pe deplin fără sprijinul oamenilor cu inimă bună și sufletul deschis către suferința aproapelui.

Pentru că bucuria din sufletele lor nu se compară cu micul efort pe care-l putem face, cel mai frumos cadou pe care am putea sa ni-l facem ar fi să încercăm să dăm din fericirea noastră şi altora, să încercăm să redăm speranţa, chiar şi pentru câteva zile, celor care şi-au pierdut-o şi au cel mai tare nevoie de ea.

Ne dorim ca la sfârșitul acestei Campanii să le putem aşeza pe masa de Crăciun alimentele de bază: ulei, zahăr, făină, orez, cartofi, conserve şi alte alimente neperisabile,  iar pentru copiii: dulciuri, fructe, jucării, îmbrăcăminte sau orice alte cadouri.

Cu aceasta dorim să aducem puţină lumină în casele celor mai puţin norocoşi, să le alinăm puţin durerile şi singurătatea şi să aşezăm un suras pe chipurile parinţilor şi copiilor.  „A fi fericit înseamnă a-l face fericit pe celălalt”, părintele Arsenie Boca (1910-1989).

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente