Acasă sus Seri de relaxare cu muzică

Seri de relaxare cu muzică

Suntem în fața unui nou spectacol (al doilea din acest an) care s-a născut din inițiativa comună a unor artiști și specialiști în sănătate mintală cu scopul mărturisit de a focaliza atenția – cu ajutorul mijloacelor artistice – asupra importanței aspectelor sufletești ale vieții prin cunoașterea factorilor care contribuie la păstrarea unei stări psihice echilibrate.

Cu toții trecem prin momente dificile, solicitante nu numai pentru suflet dar și pentru întregul organism, momente față de care ne raportăm și pe care le interpretăm diferit, nereușind însă întotdeauna să le prelucrăm corespunzător.

Asociația ASPROSAM împreună cu toți acei profesioniști care le sprijină activitatea, încearcă să ofere modalități eficiente de prevenire și terapie a afecțiunilor psihice. Suntem astfel adepții profilaxiei, ai promovării unei sănătăți mentale care să fortifice individul în condițiile creșterii stresului cotidian și ai unei mentalități în care tabuurile legate de afecțiunile psihice nu-și mai au locul. Prezentările pe tema sănătății mintale vor fi susținute de dr. Laura Cișmaș, medic primar psihiatru și dr. Cristian Tallian, medic primar psihiatrie pediatrică. La eveniment sunt așteptați toți cei interesați de întâlnirea dintre artă și suflet în data de 22 septembrie la Filarmonica Dinu Lipatti, la ora 19:00.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente