sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăsusSeri de relaxare cu muzică

Seri de relaxare cu muzică

Suntem în fața unui nou spectacol (al doilea din acest an) care s-a născut din inițiativa comună a unor artiști și specialiști în sănătate mintală cu scopul mărturisit de a focaliza atenția – cu ajutorul mijloacelor artistice – asupra importanței aspectelor sufletești ale vieții prin cunoașterea factorilor care contribuie la păstrarea unei stări psihice echilibrate.

Cu toții trecem prin momente dificile, solicitante nu numai pentru suflet dar și pentru întregul organism, momente față de care ne raportăm și pe care le interpretăm diferit, nereușind însă întotdeauna să le prelucrăm corespunzător.

Asociația ASPROSAM împreună cu toți acei profesioniști care le sprijină activitatea, încearcă să ofere modalități eficiente de prevenire și terapie a afecțiunilor psihice. Suntem astfel adepții profilaxiei, ai promovării unei sănătăți mentale care să fortifice individul în condițiile creșterii stresului cotidian și ai unei mentalități în care tabuurile legate de afecțiunile psihice nu-și mai au locul. Prezentările pe tema sănătății mintale vor fi susținute de dr. Laura Cișmaș, medic primar psihiatru și dr. Cristian Tallian, medic primar psihiatrie pediatrică. La eveniment sunt așteptați toți cei interesați de întâlnirea dintre artă și suflet în data de 22 septembrie la Filarmonica Dinu Lipatti, la ora 19:00.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente