Acasă Locale Seri Pozitive: Tema lunii iulie „Cum să ne luăm rămas bun”. Invitată:...

Seri Pozitive: Tema lunii iulie „Cum să ne luăm rămas bun”. Invitată: Delia Danea

Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj-Napoca vă invită la Seri Pozitive, seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Scopul acestor întâlniri este de a crea un cadru de socializare și împărtăşire de informaţii, sub forma unor teme actuale pe domenii de interes susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți. 

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psihoterapeut. 

  • Tema lunii iulie
  • „Cum să ne luăm rămas bun”
  • Invitată: Delia Danea

De-a lungul vieții purtăm după noi nenumărate povești despre noi înșine sau despre ceilalți. Unele dintre aceste povești nu se șterg, rămân în noi pentru un timp limitat sau continuă să ne atingă existența și în prezent. Ne străduim să le ignorăm ca să nu mai retrăim durerea care ne-a fost provocată în trecut și cu toate acestea poveștile rămân acolo în sufletul nostru, ele nu pleacă nicăieri. Trăim zi de zi cu ele în gând și încercăm să nu le dăm prea mare importanță, dar la un moment dat ne dăm seama că poveștile pe care le purtăm în suflet ne împiedică să ne deschidem către noi oportunități, experiențe și ne răpesc bucuria și entuziasmul de a trăi.

O parte importantă în vindecarea nostră este modul în care ne luăm rămas bun de la aceste experiențe și cum le integrăm în noi astfel încât să ne simțim eliberați de durerea și povara lor.

Sunt Delia Danea, psihoterapeut și pentru ultima Seară Pozitivă înainte de vacanța din luna august vă propun o întâlnire în care să identificăm poveștile din trecutul nostru de care încă ne mai agățăm și să învățăm, prin câteva metode simple, cum putem să ne luăm rămas bun de la tot ce nu ne mai servește în acest moment.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. 

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Jurnalul de Satu Mare, SM Live, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal. 

Persoana de contact: Delia Danea – psihoterapeut, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , pagina facebook Delia Danea – Psihoterapeut

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația sexuală atacată de Klaus Iohanis la CCR ,promovată de deputați

Legea prin care "educația sexuală” în școli este înlocuită cu "educație sanitară” este constituțională, a decis joi Curtea Constituțională, care a respins...

Taxe care pot fii achitate online din Septembrie

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat...

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Comentarii recente