Acasă Locale "Serviciul pentru Siguranta Traficului amendeaza ilegal", Adrian Cozma

„Serviciul pentru Siguranta Traficului amendeaza ilegal”, Adrian Cozma

fodor-nicolae-adrian-cozma-03Astăzi, 8 iulie în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PDL, președintele Organizației Județene de Tineret a acestui partid, avocatul Adrian Cozma, face apel la Serviciul pentru Siguranța Traficului, Consiliul Local și Primăria Satu Mare să se renunțe la modalitatea abuzivă de sancționare a șoferilor sătmăreni.

Acesta a criticat activitatea Serviciului pentru Siguranța Traficului, arătând că agenții folosesc o “metodă abuzivă” în vederea constatării contravențiilor în cazul șoferilor care parchează ilegal sau fără tichet de parcare.

Adrian Cozma a precizat că în momentul constatării unei contravenții, agenți lasă un bilet intitulat notă de constatare pe parbriz, însă cele mai multe nu ajung la conducătorul auto, care se trezește acasă cu amendă de 200 de lei.

Președintele OTPDL Satu Mare a afirmat că la proprietarul mașinii ar trebui să ajungă o adresă în care i se solicită să confirme cine a condus în momentul săvârșirii contravenției, lucru pe care agenții de la Serviciul pentru Siguranța Traficului Satu Mare nu îl fac, aceștia trimițând acasă direct amenda.

Cozma le transmite reprezentanților  Serviciului pentru Siguranța Traficului să citească legea, fiind nevoie să se facă distincția între proprietarul mașinii și utilizatorul, respectiv șoferul care a comis contravenția.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dragoste dincolo de moarte,in politica

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Imunitatea la copii,toamna

Imunitatea se dezvoltă în timp, prin urmare, cu cât suntem mai expuși factorilor de mediu, cu atât sistemul nostru imunitar se dezvoltă...

Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a câştigat detaşat alegerile locale de duminică, cu peste 18.000 de voturi, fiind urmat de candidatul...

România tratată cu dispreț.De ce?!

Uniunea Europeană dă încă o dată dovadă că România este considerată o țară de mâna a III-a, o piață de desfacere și...

Comentarii recente