duminică, iunie 16, 2024
AcasăLocale"Serviciul pentru Siguranta Traficului amendeaza ilegal", Adrian Cozma

„Serviciul pentru Siguranta Traficului amendeaza ilegal”, Adrian Cozma

fodor-nicolae-adrian-cozma-03Astăzi, 8 iulie în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PDL, președintele Organizației Județene de Tineret a acestui partid, avocatul Adrian Cozma, face apel la Serviciul pentru Siguranța Traficului, Consiliul Local și Primăria Satu Mare să se renunțe la modalitatea abuzivă de sancționare a șoferilor sătmăreni.

Acesta a criticat activitatea Serviciului pentru Siguranța Traficului, arătând că agenții folosesc o “metodă abuzivă” în vederea constatării contravențiilor în cazul șoferilor care parchează ilegal sau fără tichet de parcare.

Adrian Cozma a precizat că în momentul constatării unei contravenții, agenți lasă un bilet intitulat notă de constatare pe parbriz, însă cele mai multe nu ajung la conducătorul auto, care se trezește acasă cu amendă de 200 de lei.

Președintele OTPDL Satu Mare a afirmat că la proprietarul mașinii ar trebui să ajungă o adresă în care i se solicită să confirme cine a condus în momentul săvârșirii contravenției, lucru pe care agenții de la Serviciul pentru Siguranța Traficului Satu Mare nu îl fac, aceștia trimițând acasă direct amenda.

Cozma le transmite reprezentanților  Serviciului pentru Siguranța Traficului să citească legea, fiind nevoie să se facă distincția între proprietarul mașinii și utilizatorul, respectiv șoferul care a comis contravenția.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente