vineri, decembrie 9, 2022
AcasăEconomico-socialLocale smȘofer aproape de comă alcoolică, prins conducând pe drumurile din județ

Șofer aproape de comă alcoolică, prins conducând pe drumurile din județ

Vineri și sâmbătă polițiștii sătmăreni au prins în trafic numeorși șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Un tânăr în vârstă de 31 de ani, a întrecut orice măsură. În momentul testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 2,32 mg/l.

Concret la data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier pe raza localității Ciuperceni, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 28 de ani, domiciliat în județul Satu Mare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 2,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Redăm mai joc comunicatul emis de Poliție

  • La data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 05.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Județean 193, între localitățile Valea Vinului și Borlești, au efectuat semnale de oprire în trafic unui autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat. Conducătorul auto, de 52 de ani, domiciliat în localitatea Turț, a fost supus procedurii de testare cu aparatul etilotest, fiind relevată o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a unei eventuale alcoolemii. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  • La aceeași dată, în jurul orelor 22.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au identificat în trafic, pe raza localității Sanislău, un conducător auto, în persoana unui bărbat de 43 de ani, din localitatea Ciumești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  • Tot la aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în trafic, pe raza localității Botiz, un conducător auto, de 40 de ani, domiciliat în județul Maramureș, care a prezentat o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind testat cu aparatul etilotest.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  • La data de 22 octombrie a.c., în jurul orelor 04.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul Rutier, au oprit în trafic un bărbat de 31 de ani, domiciliat în municipiu, care se afla la volanul unui autoturism.

Procedura de testare cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente