duminică, iunie 4, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareSpațiile verzi din Satu Mare vor fi inventariate

Spațiile verzi din Satu Mare vor fi inventariate

Kereskenyi2-1

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a semnat contractul pentru realizarea Registrului Local al Spațiilor Verzi din municipiul Satu Mare, cu S.C. Ettera Map S.R.L. Valoarea totală a contractului este de 475.623,68 lei.

„Prin realizarea Registrului local al spațiilor verzi se urmărește inventarierea și transpunerea în format GIS a spațiilor verzi și a speciilor de arbori existenți în municipiul Satu Mare, precum și a caracteristicilor calitative și cantitative ale acestora. În cadrul acestui proiect se va dezvolta și un portal în completarea webgis, care va da posibilitatea consultării datelor grafice și textuale specifice, va permite cetățenilor să semnaleze eventualele nepotriviri sau inadvertențe și să sesizeze autoritățile asupra aspectelor de natură să afecteze calitatea patrimoniului verde”, spune Kereskenyi.

Durata de realizare a contractului este de 52 luni (28 de luni pentru întocmirea Registrului local al spațiilor verzi iar pentru mentenanța post-implementare sunt alocate 24 luni).

Valoarea totală a contractului este de 475.623,68 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente