duminică, mai 26, 2024
AcasăsusSpitalul face noi precizări în cazul decesului Ștefaniei

Spitalul face noi precizări în cazul decesului Ștefaniei

În cursul zilei de astăzi reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Satu Mare – SJU, au transmis un comunicat de presă în care își exprimă solidaritatea față de familia Ștefaniei și precizează faptul că s-au făcut toate demersurile necesare în vederea analizei acestui caz din punct de vedere medico-legal, profesional și etic de către comisii de specialitate distincte, inclusiv Colegiul Medicilor.

Aceștia dau asigurări că la momentul finalizării acestor investigații, față de cei responsabili se vor lua toate măsurile necesare.

De asemenea, în comunicatul emis, reprezentanții SJU Satu Mare îi încurajează pe toți pacienții să sesizeze în scris orice nemulțumire avută în spital, în vederea luării măsurilor corective necesare

„Suntem alături de familia minorei R.K.S. decedate la Unitatea de Primiri Urgențe în data de 18.01.2023 exprimându-ne întreaga noastră compasiune, cu precizarea că s-au făcut toate demersurile necesare în vederea analizei acestui caz din punct de vedere medico-legal, profesional și etic de către comisii de specialitate distincte, inclusiv Colegiul Medicilor, având ca obiectiv identificarea eventualelor erori sau abateri de la normele practică și conduită etică și deontologică.

La momentul finalizării acestor demersuri vor fi aplicate imediat toate măsurile care decurg din normele legislative în vigoare.

Mulțumim presei locale pentru implicare și semnalizarea atitudinilor neconforme în relația personalului medical cu pacienții, amintind pacienților că feedbak-ul lor este foarte important pentru activitatea de îmbunătățire continuă a serviciilor noastre către populație, motiv pentru care îi încurajăm să sesizeze în scris orice nemulțumire în vederea luării măsurilor corective necesare”, transmit reprezentanții SJU Satu Mare.

Sătmărenii protestează joi în fața Spitalului Județean Satu mare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente