vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportInternationalDenis Ignătescu de la CS Voinţa a luat locul 4 la Campionatul...

Denis Ignătescu de la CS Voinţa a luat locul 4 la Campionatul Balcanic de Culturism şi Fitness în Grecia

În perioada 17-19 mai la Corfu, în Grecia, s-a desfăşurat Campionatul Balcanic de Culturism şi Fitness, competiţie la care au participat 11 tări printre care şi clubul sportiv Voinţa Satu Mare.

Din cele 26 de medalii cucerite de delegaţia României, una a revenit sătmăreanului nostru Denis Ignătescu, care a luat locul 4.

Denis a fost cel mai tânăr component al lotului, iar cei mai în vârstă ca el l-au privit deja ca pe o reală amenințare a primului loc de pe podium pentru următoarele concursuri, fiind şi singurul sătmărean cooptat în lotul naţional al României.

Potrivit antrenorului Bârsan, următorul concurs va fi în toamnă la Campionatul Naţional de la Sibiu, unde Clubul Sportiv Voinţa Satu Mare se va prezenta cu trei concurenţi, Denis Ignătescu la juniori mici, Purgui Flaviu la cat. juniori mari şi nu în ultimul rand Cozma Vlad juniori mari.

Sportivii de la C.S. Voinţa sunt antrenaţi de Nelu Bârsan, iar prin vocea lui se aduc mulţumiri preşedintelui clubului, Ioan Ghere, care la rândul lor le doresc succes pentru următoarea competiţie şi să aducă acasă cea mai strălucitoare medalie de la Sibiu.

Doamne ajută!

A. B.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente