Acasă Locale Stiri Satu Mare Vineri 24 mai satmarenii sunt asteptati sa sustina Dj-ii lor preferati

Vineri 24 mai satmarenii sunt asteptati sa sustina Dj-ii lor preferati

Team-ul celor mai cunoscuți Dj de Club și majorate din Satu Mare, Dj Parade s-a reunit la chemarea coordonatorului echipei big brotherul Dj Gaby, pentru a discuta despre tradiționala evoluție pe scena de Zilele Orasului Satu Mare.
De la an la an echipa e schimbată, doi dintre membrii de anul trecut Adrian Lenghel și Adi Napholcz au renunțat la Djing, în schimb intră pe scena talentatul Dj Andrei Traistă, iar invitat special va fi unul dintre membrii fondatori Dj Parade, bucureșteanul Dj Big Junior plecat din Satu Mare acum 12 ani, resident in cele mai faimoase cluburi din București, S-Club, Bamboo, Bellagio, Chaboo, Vintage, și Barbero, unde a demonstrat ca e un Dj de mare clasă.
Pentru că selecția noilor membri se face cu exigență, anul acesta un singur Dj a fost primit in echipă, binecunoscutul Dj Sorin Michnea, care s-a alăturat nou venitului de anul trecut Dj Codre, dar Dj Gaby mai are in vizor trei tineri Dj care fac impresie bună in Cluburi și la Party-uri, așa că nu sunt excluse new entry-uri.
Vineri 24 mai după Concertul Goran Bregovic pe scena din Piata 25 Octombrie incepe Dj Parade 2019, dj-ii vor intra pe scenă in urmatoarea ordine:
1. Dj Vlad Boldura, (Score Pub)
2. Dj Roly K. (Roly Kosa, Famous Summer Club)
3. Dj Andrei Traista
4. Dj Leviciusz (Szilagyi Levente City Radio 106,4)
5. Dj Big Junior (Kovacs Norbert Bucuresti, S Club, Bamboo, Bellagio, etc)
Dj Gaby (Gabriel Pustai) care a fondat echipa Dj Parade in 2007 cu Dj Big Junior, Dj Voxx (Gabriel Andor) si Dj Marius Onuc, cu scopul de a promova dj-ii satmareni talentati, va absenta motivat anul acesta, dar e sigur că aceasta va fi cea mai reușită ediție din ultimii 10 ani, și declară: Ei sunt cei mai buni Dj sătmăreni pe segmentul Dance & Club!

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente