vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportInternationalErling Haaland, noua senzație a lui Dortmund a debutat cu hatt-rick

Erling Haaland, noua senzație a lui Dortmund a debutat cu hatt-rick

Erling Haaland are toate șansele de a deveni mare la Dortmund. Legenda spune că jucătorul care marchează un hattrick cu Augsburg, aşa cum a făcut-o norvegianul, la debut, în victoria cu 5-3 contra bavarezilor, intră în istoria „galben-negrilor”.

 

Norvegianul Haaland are scris în stele să fie unul dintre marii atacanţi ai lui Dortmund. Hat-trick-ul reuşit la debut, în faţa lui Augsburg, e cel mai bun semn că va avea un viitor strălucit în galben şi negru.

La fel a început şi gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang. În 2013, la primul meci de la transferul de la Saint-Etienne, Aubameyang şi-a început povestea de succes la Dortmund tot cu o „triplă”, şi tot într-un meci cu Augsburg.

 

Pe Haaland, fanii l-au poreclit deja noul Lewandowski. Golgheterul lui Bayern Munchen are un record de 19 goluri contra micuţei Augsburg. Singurul său hat-trick în Bundesliga în tricoul lui Dortmund a fost chiar împotriva echipei din Bavaria.

Tot un hat-trick, reuşit în sezonul trecut, cu adversarul preferat al lui Dortmund, are şi unul dintre actualii colegi ai lui Haaland din atac, Paco Alcacer, chiar la prima întâlnire cu Augsburg.

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente