vineri, martie 29, 2024
AcasăSportUn internațional francez a fost arestat pentru viol

Un internațional francez a fost arestat pentru viol

LoicRemy2Atacantul Loic Remy, care evoluează pentru formația engleză QPR, a fost arestat sub acuzația de viol.Internaționalul francez în vârstă de 26 de ani a fost reținut de Scotland Yard alături de două persoane în cartierul londonez Fulham. Fotbalistul este chestionat în privința unor acuzații lansate de o femeie în vârstă de 34 de ani, care s-a plâns poliției că a fost agresată sexual de trei bărbați în urmă cu aproape două săptămâni.

Remy a sosit la Queens Park Rangers, formație care a retrogradat în acest sezon din Premier League, de la gruparea franceză Olympique Marseille în ianuarie. Gruparea din capitala Angliei a plătit 9 milioane de euro pentru serviciile sale.

Contactat de BBC, purtătorul de cuvânt al clubului de pe stadionul „Loftus Road” a declarat că „este la curent cu situația”, însă nu a făcut alte comentarii.

Remy – un produs al clubului Olympique Lyon -, a trecut în carieră și pe la Nice și Lens. A evoluat de 18 ori în tricoul echipei naționale a Franței, marcând primul său gol din carieră pentru selecționata „cocoșului galic” în poarta României, în victoria cu 2-0 de pe Stade de France, din preliminariile pentru Euro 2012.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente