duminică, mai 26, 2024
AcasăSportInternationalFINALA LIGII EUROPA: CHELSEA - BENFICA LISABONA

FINALA LIGII EUROPA: CHELSEA – BENFICA LISABONA

Chelsea s-a calificat în finală, după ce a trecut în penultimul act al competiției de formația elvețiană FC Basel, scor 2-1 (tur) și 3-1 (retur).De cealaltă parte, Benfica Lisabona s-a impus în semifinale în fața echipei turce Fenerbahce, scor 0-1 (tur) și 3-1 (retur).benfica_vs_chelsea_fc_europa_league_final_2013_by_jafarjeef-d641w3o-600x322

Potrivit presei engleze, căpitanul echipei Chelsea, John Terry, care a suferit o accidentare în partida cu Aston Villa, nu va putea evolua în finala Ligii Europa, acesta fiind cel de-al doilea ultim act al unei competiții europene pe care îl ratează, după ce a fost suspendat în ediția de anul trecut a Ligii Campionilor.The Independent notează că Terry nu va evolua în meciul din această seară, chiar dacă a făcut deplasarea la Amsterdam. Căpitanul echipei Chelsea va fi Frank Lampard, care a preluat banderola și în finala de anul trecut de la Munchen cu Bayern.

Terry i se alătura pe lista indisponibililor mijlocașului Eden Hazard, care s-a accidentat în aceeași partidă cu Aston Villa.

De asemenea, atacantul Demba Ba nu va juca în meciul de la Amsterdam, deoarece el a evoluat în acest sezon al Ligii Europa cu formația Newcastle United.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente