Acasă Locale Stația de autobuze de lângă Finanțe va fi desființată! 4 Autogari pot...

Stația de autobuze de lângă Finanțe va fi desființată! 4 Autogari pot prelua navetistii din judetul Satu Mare!

Parcarea de microbuze de lângă Finanțe va fi desființată, potrivit unui anunț făcut de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, într-o conferință de presă. Edilul a spus că situaţia de la faţa locului este “groaznică”. Mii de navetiști vor fi afectați de către această măsură, iar operatorii de transport intrajudețean vor fi obligați să găsească o alternativă.

În locul parcării a fost aprobat un plan pentru un magazin de mobilă.

„Ştim de problemă, acolo este un teren privat. A fost aprobat un plan urbanistic zonal în ceea ce priveşte construcţia unui magazin cu mobilier. Situaţia va dispărea în curând. E foarte important acest lucru. Nu dorim să rămână în aer pentru că este vorba despre servicii care deservesc cetăţeni care locuiesc în mediul rural care  vin în municipiu, care folosesc infrastructura de bază.

Dorim să facem, am semnat contractul pentru terminalul pentru transport transjudețean, locul va fi sub pasajul de pe strada Fabricii. Eu sper că în cursul lunii noiembrie vom semna contractul pentru proiectare și execuție, licitaţia este spre final. Vor veni polonezii în noiembrie să semnăm un contrat pentru autobuze hibride”, a spus edilul.

4 Autogari pot prelua navetistii din judetul Satu Mare!

Autogara ORIZONT, str. Grivitei, nr. 1 aduce în atenția autorităților locale, transportatorilor de călători și tuturor navetiștilor din întreg județul Satu Mare că autogara societății Orizont  poate primi și deservi toate cursele de transport călători din întreg județul deoarece această autogară a fost construită în acest scop și deținem un număr de 30 de peroane, lucru care permite preluarea tuturor curselor de transport călători din județ, iar în vecinătatea noastră este o stație de taxi, stație a curselor de transport în comun care leagă tot orașul Satu Mare și gara Satu Mare.

În afară de autogara Orizont SA  mai există încă trei autogări în orașul Satu Mare, așa că fiecare operator de transport călători poate opta pentru autogara dorită, lucru care demult trebuie să intre în normalitate declara administratorul firmei ORIZONT.

Autogara Prisma, situata pe strada Luceafărului, numarul 22, poate prelua o parte din navetisti fara nici o problema, o alta Autogara se afla la Burdea, autogara Fany, care este pe Bulevardul Cloșca numarul 14, si bineinteles si acest operator poate prelua navetistii.

Autogara Transurban se afla pe strada Gara Ferăstrău la numarul 9, si apartine Municipiului Satu Mare. Transportul în comun se realizează cu un parc activ de 46 de autobuze articulate, medii şi midibuze, deservind un număr de 16 trasee urbane şi 2 trasee suburbane, acoperind astfel toate zonele de interes public şi industrial ale municipiului şi a celor patru localităţi învecinate, iar transportatori de călători și navetiști pot opta dupa caz la acest operator.

Asadar nu exista nici o problema daca statia de langa finantele publice se desfiinteaza. Cele patru autogari din orasul Satu Mare pot prelua  toti navetistii din judetul Satu Mare.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente