Acasă sus Stroe, întrebat dacă PNL ar trebui să rămână la guvernare: Da, e...

Stroe, întrebat dacă PNL ar trebui să rămână la guvernare: Da, e obligatoriu

Deputatul Radu Stroe a declarat, duminică, la sosirea la sediul PNL pentru ședința informală a conducerii partidului, întrebat dacă PNL ar trebui să rămână la guvernare, că acest lucru „este obligatoriu”.

El a fost solicitat să precizeze ce se discută la reuniunea PNL. „Sper că menținerea USL, rămânerea la guvernare, poate și despre alegerile europarlamentare pe liste comune și prezidențiale, pentru că toate trebuie discutate la pachet”, a spus el.

Stroe a susținut că liderii și aleșii PNL vor rămânerea la guvernare.

Întrebat dacă PNL ar trebui să rămână la guvernare, el a răspuns: „Da, e obligatoriu”.

Referitor la alegerile europarlamentare, Radu Stroe a menționat că, din punctul său de vedere, este o opțiune valabilă să se meargă pe liste comune cu PSD. El a spus că le va cere colegilor să ia în calcul și să voteze această variantă.

La rândul său, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, întrebat dacă PNL rămâne la guvernare, a spus: „Cred că mi-am exprimat foarte clar punctul de vedere. PNL trebuie să-și păstreze toate funcțiile”.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a arătat că își dorește ca PNL să rămână la guvernare, dar protocolul USL trebuie respectat.

„Eu îmi doresc să rămânem la guvernare, dar cred că trebuie să ne aducem aminte că am semnat un prortocol și că acel protocol trebuie respectat”, a spus Robu. El a menționat că protocul are la bază paritatea PNL – PSD și a arătat că trebuie respectată structura inițială a Guvernului.

Liderii PNL s-au reunit, duminică seară, într-o ședință informală, pentru a discuta pe tema mandatului de negociere într-o nouă reuniune a USL, care ar putea avea loc luni, dar și legat de strategia parlamentară a liberalilor pentru săptămâna care începe, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

4 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente