sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSuspectă reținută de polițiști pentru tâlhărie

Suspectă reținută de polițiști pentru tâlhărie

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut-o pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului pe Ghizela E., de 32 de ani, din Botiz, suspectată de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Marți, 3 septembrie a.c., pe Strada Horea din municipiu suspecta a agresat o tânără de 23 de ani și i-a smuls din gât lănțișorul din aur cu medalion. Inițial, suspecta a apelat la mila tinerei, cerându-i bani pentru a-și cumpăra mâncare. Apoi însă, femeia de 32 de ani a devenit violentă și a furat bijuteria, fugind de la fața locului pentru a-și asigura scăparea. În ajutorul victimei au sărit doi tineri care au observat scena și au reușit s-o prindă pe Ghizela E. și să anunțe Poliția.

Pentru sustragere de bunuri, dar fără exercitare de violențe, sunt anchetați de polițiști și doi bărbați de 24 și 33 de ani, din Odoreu și Satu Mare.

Unul dintre aceste cazuri a fost soluționat cu operativitate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare, sesizați marți de un localnic ce reclama că     i-au fost furate bunuri din locuință. În cursul aceleiași zile polițiștii l-au găsit pe principalul suspect, Ionuț P., de 24 de ani, din Odoreu, anchetat acum pentru furt calificat.

Proprietarul păgubit l-a chemat pe tânărul ce-i era vecin, să-l ajute să pună țiglă pe casă. Suspectul a fost de acord să-și ajute consăteanul, însă de îndată ce a avut acces în podul locuinței a început să fure diferite bunuri găsite – hamuri, cabluri. În puținul timp în care proprietarul lipsea din pod, tânărul fugea și depozita bunurile furate în locuința sa, situată în imediata apropiere.

 

 

 

Acum polițiștii rurali verifică dacă Ionuț P. nu a mai fost implicat în comiterea altor fapte penale.

Și polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au identificat suspectul în cazul unei infracțiuni de furt.   Polițiștii au stabilit că Alin M., de 33 de ani, din Satu Mare, a forțat ușa de acces în garajul unei case aflate în renovare de pe Strada Ana Ipătescu și a sustras o geantă cu mai multe unelte. S-a reușit și recuperarea integrală a prejudiciul cauzat, în valoare de aproape 4.000 lei.

1 COMENTARIU

  1. In ziua de azi fiecare alege calea cea mai usoara de a face rost de bani,de aceea tara noastra e aratata cu degetul in fiecare colt de tara si nu avansam de loc.

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente