marți, decembrie 5, 2023
AcasăSursa: Politia Satu MareSuspecți de furt, depistați și anchetați de polițiști

Suspecți de furt, depistați și anchetați de polițiști

Polițiștii sătmăreni au depistat joi mai multe persoane suspectate de comiterea unor infracțiuni de furt, unii dintre suspecți fiind surprinși chiar în timpul „acțiunii” de către patrulele de siguranță publică. Este cazul unui tânăr de 25 de ani, din Carei, care a fost surprins de patrula de siguranță publică la scurt timp de la sustragerea, de pe calea ferată, a unui indicator de semnalizare, folosit în circulația feroviară. Sandor S. intenționa să valorifice bunul la un centru de colectare a deșeurilor din fier vechi.  Pe numele suspectului s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, polițiștii verificând acum dacă tânărul nu a mai fost implicat și în comiterea altor fapte penale.

Și polițiștii de investigații criminale din Tășnad au soluționat cu operativitate un caz de furt. Joi dimineața o localnică de 63 de ani a reclamat la Poliție că, în timp ce lipsea de acasă, fiind internată în spital, i-au fost furate mai multe bunuri din locuință. Femeia le-a relatat polițiștilor că îi lipsesc din casă tablouri, obiecte de uz casnic și lemnele tăiate pentru foc. În decurs de câteva ore de la sesizarea furtului, polițiștii l-au găsit pe cel suspectat de comiterea faptei, un bărbat de 44 de ani, din Tășnad.  Anton G. muncise în casa femeii, chiar în vara acestui an efectuase lucrări de amenajări interioare, și cunoștea detalii despre bunurile ce se aflau în locuință.

Polițiștii au reușit să recupereze integral bunurile furate și să le restituie proprietarei păgubite, iar pe numele bărbatului de 44 de ani au întocmit dosar penal.

1 COMENTARIU

  1. Frate in orasu asta numai de furturi,crime si sinucideri se aude
    ,mai scrieti si voi lucruri frumoase ca daca va citim articolele intram in depresie…sau numai in asta va-ti specializat?

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente