marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleSuspecți de furt și agresiuni, anchetați de polițiști

Suspecți de furt și agresiuni, anchetați de polițiști

sigla_politia_romana_18672900Polițiștii Secției 2 Livada poliție Rurală au fost sesizați duminică, după ora 13.00, de către proprietarul unei ferme amplasate în afara localității Medieș Vii, cu privire la comiterea unei infracțiuni de furt. Partea vătămată a reclamat că i-au fost sustrase dintr-o hală materiale de construcție, grinzi de lemn, în valoare de aproximativ 3.500 lei.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii rurali care au reușit în decurs de câteva ore de la sesizarea faptei să recupereze în mare parte bunurile furate și să-l identifice pe principalul suspect, Mihai P., de 51 de ani, din Medieș Vii. În acest caz ancheta continuă, polițiștii verificând dacă suspectul nu a mai fost implicat și în comiterea altor infracțiuni.

Alți doi bărbați, de 20 și 24 de ani, din Remetea Oaș, sunt anchetați de polițiștii Secției 9 Negrești Oaș Poliție Rurală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală. Ionel G. și Robi N. sunt suspectați că au exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 43 de ani din Prilog, în urma leziunilor suferite victima ajungând la spital.

Pe numele celor doi tineri s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracțiunea comisă, urmând ca medicii legiști să stabilească numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor cauzate victimei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente