Acasă Locale Suspecți în cazul unor furturi, depistați de polițiști

Suspecți în cazul unor furturi, depistați de polițiști

hotDouă persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuințe și din autoturisme sunt anchetate de polițiștii sătmăreni, pe numele lor fiind întocmite dosare penale.

Polițiștii din Supur, spre exemplu, au depistat principalul suspect în cazul unui furt comis prin efracție din locuința Nadiei G., din localitatea Supuru de Jos. Partea vătămată a sesizat Poliția, reclamând că persoane necunoscute i-au pătruns în locuință pe timp de noapte și i-au sustras televizorul și alte bunuri, în valoare totală de 1.300 lei.

În scurt timp polițiștii rurali l-au identificat pe principalul suspect, un tânăr de 28 de ani, din Ghirișa, Imre G., continuând cercetările pentru a recupera și bunurile sustrase de acesta.

Și polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare anchetează un caz de furt, dintr-un autoturism parcat pe Strada Liviu Rebreanu din municipiu. Suspectă în acest caz este o tânără de 19 ani, A.L., care, profitând de neatenția conducătorului auto, ce ieșise pentru câteva momente din mașină, a sustras de pe bord un ceas fiscal de taxat tip taxi.

Polițiștii au recuperat aparatul sustras, în valoare de 1.000 de lei, iar pe numele fetei au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente