Acasă Locale Suspecți în cazul unor infracțiuni de furt și distrugere, depistați și anchetați...

Suspecți în cazul unor infracțiuni de furt și distrugere, depistați și anchetați de polițiști

hotLa acest final de săptămână, polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală, derulând acțiuni pentru impunerea respectării normelor de conviețuire socială, au depistat mai multe persoane suspectate de comiterea unor fapte penale.

Spre exemplu, polițiștii Posturilor de Poliție Dorolț și Lazuri, din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare, au derulat asemenea acțiuni în cooperare cu efective de jandarmi și polițiști ai Sectorului Poliției de Frontieră Petea. În mai multe cartiere din localitățile Dorolț, Atea și Dara au fost legitimate aproape 50 de persoane, dintre care 25 au fost conduse la sediul Poliției pentru verificări.

În contextul acestor acțiuni au fost depistați și principalii suspecți în cazul distrugerii, cu puțin timp în urmă, a unei stații de autobuz din Petea.

Romeo B., de 24 de ani, Fernecz M., de 25 de ani, Bobby B., de 23 de ani și Boby H., de 22 de ani, din Dorolț și Petea, au dislocat și distrus mai multe piese dintr-o construcție din lemn, situată în stația de autobuz din localitate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

La Carei, o tânără de 24 de ani, a sesizat Poliția printr-un apel 112, reclamând că, în scara blocului în care locuiește, a surprins un bărbat ce încerca să-i fure bicicleta. În locația indicată s-a deplasat de îndată patrula de siguranță publică, suspectul nereușind astfel să părăsească locul faptei și să valorifice bunul, așa cum intenționa.

Bicicleta a fost restituită proprietarei, iar Attila K., de 35 de ani, din Carei, este anchetat pentru furt calificat, polițiștii verificând dacă acesta nu a mai sustras și alte bunuri.

- Advertisment -

Cele mai populare

Suportă orice necaz având nădejde

Încercarea sufletului cu diferite necazuri se face cu îngăduința lui Dumnezeu, ca să se arate tuturor sufletele care iubesc cu adevărat pe...

Situația Coronavirus în Satu Mare

La nivelul județului Satu Mare, în data de 18 ianuarie 2021, se află în carantină la domiciliu 551 persoane.Până în prezent, la...

Prunele uscate previn constipația

Iată câteva motive pentru care prunele uscate nu ar trebui să lipsească din dieta ta și cu ce beneficii vin la pachet...

Medicamentul care ar putea vindeca de Covid este blocat la granița României

Gigi Becali a ajutat nume importante din lumea fotbalului in momentul infectarii cu Covid-19. De la Anamaria Prodan Reghecampf,...

Comentarii recente