Acasă Locale Suspecți în cazul unor infracțiuni de furt și distrugere, depistați și anchetați...

Suspecți în cazul unor infracțiuni de furt și distrugere, depistați și anchetați de polițiști

hotLa acest final de săptămână, polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală, derulând acțiuni pentru impunerea respectării normelor de conviețuire socială, au depistat mai multe persoane suspectate de comiterea unor fapte penale.

Spre exemplu, polițiștii Posturilor de Poliție Dorolț și Lazuri, din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare, au derulat asemenea acțiuni în cooperare cu efective de jandarmi și polițiști ai Sectorului Poliției de Frontieră Petea. În mai multe cartiere din localitățile Dorolț, Atea și Dara au fost legitimate aproape 50 de persoane, dintre care 25 au fost conduse la sediul Poliției pentru verificări.

În contextul acestor acțiuni au fost depistați și principalii suspecți în cazul distrugerii, cu puțin timp în urmă, a unei stații de autobuz din Petea.

Romeo B., de 24 de ani, Fernecz M., de 25 de ani, Bobby B., de 23 de ani și Boby H., de 22 de ani, din Dorolț și Petea, au dislocat și distrus mai multe piese dintr-o construcție din lemn, situată în stația de autobuz din localitate, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 lei.

La Carei, o tânără de 24 de ani, a sesizat Poliția printr-un apel 112, reclamând că, în scara blocului în care locuiește, a surprins un bărbat ce încerca să-i fure bicicleta. În locația indicată s-a deplasat de îndată patrula de siguranță publică, suspectul nereușind astfel să părăsească locul faptei și să valorifice bunul, așa cum intenționa.

Bicicleta a fost restituită proprietarei, iar Attila K., de 35 de ani, din Carei, este anchetat pentru furt calificat, polițiștii verificând dacă acesta nu a mai sustras și alte bunuri.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente