Acasă Locale Suspecți reținuți pentru 6 furturi

Suspecți reținuți pentru 6 furturi

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Carei au reținut doi bărbați, de 33 și 37 de ani, suspectați de comiterea a 6 infracțiuni de furt. Joi, 05 septembrie a.c., suspecții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Din probele administrate de polițiști pe parcursul anchetei a rezultat că Attila G., de 33 de ani și Iosif B., de 37 de ani, ambii din Carei, au pătruns prin efracție în sediile unor instituții ori societăți comerciale, chiar și în locuințe, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 1.800 lei.

Suspecții căutau mai ales case nelocuite și furau de la obiecte din fier vechi sau unelte până la televizoare ori laptop-uri. O parte din bunuri au fost recuperate în urma acțiunii polițiștilor, ancheta continuând în dosarul penal privind comiterea infracțiunilor de furt calificat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente