marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleSute de mame au participat alaturi de Andreea Marin la Scoala mamelor

Sute de mame au participat alaturi de Andreea Marin la Scoala mamelor

Scoala mamelor Satu MareIntr-o zona mirifica din tara oasului la Valea Mariei vedeta de televiziune Andreea Marin si deputatul Andreea Paul au prezentat proiectul Scoala mamelor. In ciuda caldurii infernale din acel cort unde s-a desfasurat evenimentul Andreea Marin  a tinut sa imbrace costumul traditional din zona oasului. Sute de mame au fost prezente la eveniment si impreuna au dat o aura aparte asupra cuvantului ”mama”.   Andreea Marin și Andreea Paul sunt înainte de toate mame. Precum cele mai multe femei din România de astăzi: identice prin probleme, unice prin ele însele și copilul lor pe care-l iubesc.

 „Cariera” lor cu care se mândresc este creșterea propriului copil, ieri plângând neștiutor pe această lume, mâine crescând sub ochii lor plini de grijă. „Școala Mamelor” este inspirată de problemele și speranțele celor ce dau naștere vieții, cel mai prețios lucru de pe pământ.

Nu puține devin mame la 15-16 ani. Nu puține sunt tratate brutal în propria lor casă. Unele sunt confruntate cu probleme ale copiilor la care instituțiile statului nu excelează în a le oferi sprijinul necesar. Ne pasă? Da! Discutăm despre toate acestea într-un dialog provocator despre legea esențială a acestei lumi fără țintă și repere: „A fi mamă”, „A fi femeie”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente