luni, ianuarie 30, 2023
AcasăEconomico-socialSocialSute de sătmăreni au solicitat ajutor la încălzirea locuinței

Sute de sătmăreni au solicitat ajutor la încălzirea locuinței

În prima săptămână de preluare a cererilor și declarațiilor pe propria răspundere, Direcția de Asistență Socială – DAS Satu Mare a preluat 651 de cereri.

Din cele peste 600 de cereri, 31 cereri pentru ajutorul la încălzirea cu lemne, 593 cereri pentru ajutor la încălzirea locuinței cu gaz, 20 de cereri pentru ajutor la încălzirea locuinței cu energie electrică și 7 cereri de la asociații.

În vederea solicitării ajutorului pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie, acordate în baza Legii nr. 226/2021, persoanele singure cu venituri nete lunare de până în 2.053 lei, precum și familiile cu venituri nete lunare pe membru de până la 1.386 lei, realizate în luna anterioară depunerii cererii, se pot prezenta la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, str. Ilișești nr. 4 până la data de 31.10.2022, în zilele de luni până joi, între orele 08.30-14.00, în vederea depunerii de către reprezentantul familiei sau după caz de către persoana singură a cererii și a declarației pe propria răspundere care vor fi însoțite de copii ale documentelor de identitate ale mebrilor familiei, documente privind veniturile acestora și sistemul de încălzire utilizat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente