Acasă Locale Stiri Satu Mare Tabăra Internațională de Creație a artiștilor plastici, la Ardud Vii și Viile...

Tabăra Internațională de Creație a artiștilor plastici, la Ardud Vii și Viile Satu Mare

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, în colaborare cu Asociația Culturală ”Sătmărenii” și cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, a organizat în perioada 8- 17 iulie 2019 în comuna Viile Satu Mare și la Ardud Vii, o tabără Internațională de Creație a artiștilor plastici – Sătmărenii.
Anul 2019, s-a mai lăsat încă odată ademenit în pânza fără păianjeni a culorilor și formelor, prin care un grup de artiști din România, SUA, Bulgaria, Ungaria, Ucraina și Republica Moldova au filtrat luminile unei veri domoale.
Desigur, tabăra din acest an a fost mult mai interesantă decât cele precedente dar artiștii aflați în Tabăra de pictură de la Ardud Vii și Viile Satu Mare, spun în fiecare an acest lucru și atunci inima noastră se bucură pentru această nouă izbândă, de a putea pune la dispoziția pictorilor și sculptorilor cele mai bune condiții pentru ca ei să poată crea în tihnă.
Mulți dintre cei de-ai locului se vor recunoaște în aceste lucrări, alții vor putea admira măiestria unor artiști care au sublimat, ceea ce ochiul grăbit poate că nici nu mai observă.
Tot în cadrul acestei manifestări, se va organiza o expoziție colectivă în Galeria de Arte a Centrului de Creație și se va lansa un album care va cuprinde cele mai reușite lucrări ale artiștilor prezenți în tabără.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente