Acasă Locale Tânăra de 18 ani, suspectă în cazul tâlhăriilor, a fost arestată pentru...

Tânăra de 18 ani, suspectă în cazul tâlhăriilor, a fost arestată pentru 29 de zile

hotMagistrații Judecătoriei Satu Mare au emis joi, 27 iunie a.c., mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele tinerei de 18 ani, suspectată de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie.

Elena T. a fost depistată și reținută de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, după ce a furat mai multe bijuterii de aur, pe care le-a smuls de la gâtul victimelor acostate pe stradă. Ancheta, de o complexitate ridicată, este continuată de polițiști pentru a se stabili dacă tânăra a avut și alți complici sau a mai fost implicată și în comiterea altor infracțiuni de acest gen.
De asemenea, polițiștii au reușit în acest caz să recupereze și o parte din bijuterii, acestea fiind restituite femeilor tâlhărite. 

- Advertisment -

Cele mai populare

Iubirea și mila – drumuri ce duc spre mântuire

În relația noastră cu ceilalți trebuie să fim cinstiți și sinceri – atât cu vorba, cât și cu fapta.  Suntem datori...

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului

Ziua internaţională de comemorare a victimelor Holocaustului este marcată în fiecare an la 27 ianuarie. Rezoluţia 60/7 din 2005...

Sindicaliștii protestează solicitând eliminarea inechităţilor salariale

Câteva zeci de sindicalişti afiliaţi Federaţiei Publisind participă, miercuri dimineaţa, la un miting în faţa Ministerului Afacerilor Interne, solicitând eliminarea inechităţilor salariale...

Cod portocaliu de ninsori și viscol în Constanța și alte județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ninsori şi viscol, ce vizează judeţele Constanţa şi Tulcea.

Comentarii recente