Acasă Locale Tânăra de 18 ani, suspectă în cazul tâlhăriilor, a fost arestată pentru...

Tânăra de 18 ani, suspectă în cazul tâlhăriilor, a fost arestată pentru 29 de zile

hotMagistrații Judecătoriei Satu Mare au emis joi, 27 iunie a.c., mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele tinerei de 18 ani, suspectată de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie.

Elena T. a fost depistată și reținută de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, după ce a furat mai multe bijuterii de aur, pe care le-a smuls de la gâtul victimelor acostate pe stradă. Ancheta, de o complexitate ridicată, este continuată de polițiști pentru a se stabili dacă tânăra a avut și alți complici sau a mai fost implicată și în comiterea altor infracțiuni de acest gen.
De asemenea, polițiștii au reușit în acest caz să recupereze și o parte din bijuterii, acestea fiind restituite femeilor tâlhărite. 

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente