duminică, februarie 25, 2024
AcasăsusÎncă o victimă a depresiei. Tânără de 20 de ani, găsită fără...

Încă o victimă a depresiei. Tânără de 20 de ani, găsită fără suflare

Georgiana este o tânără în vârstă de 20 de an, din Medieșu Aurit, care a dispărut acum patru zile . Ea suferea de o depresie profundă și a fost găsită moartă în curtea unei foste fabrici din Satu Mare.

Potrivit primelor ipoteze, tânăra s-ar fi aruncat de pe un bloc.  

Cadavrul a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde medicii vor stabili cu exactitate în urma autopsiei care a fost cauza morții. Cu toate acestea, conform primelor ipoteze, cel mai probabil tânăra s-a sinucis. Ar fi ales să facă asta aruncându-se de pe o clădire înaltă din interiorul acelei fabrici.

Mama tinerei a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale. 

Dragul meu copil nu am putut să-mi iau rămas bun de la tine. Mi-ai lăsat un gol imens în inimă ca mamă. Dumnezeu să te primească în împărăția Lui.

Te iubesc foarte mult draga mea fată, golul ce mi l-ai lăsat în inima mea o să-l am pe viață.

Eu ți-am fost și mamă și tată, cu mine ai ținut legătura dintre părinți tăi în ultimul an! Îmi pare rău ca nu am să vin la înmormântare din cauza tatălui tău!

Dar te am aici în inimă toată viața mea, dragă mea fetiță. Somn lin spre cer puiuțu lui mama”, este mesajul mamei, pe pagina de Facebook, scrie antena3.ro.

Plițiștii au deschis o anchetă, dar în cauză nu sunt suspiciuni de omor, fiindcă pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență.

Românii care suferă de depresie și anxietate pot găsi sprijin în abordarea sănătății mintale și emoționale, la primul hub antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, disponibil 24 de ore din 24. De asemenea, cei care prezintă impulsuri suicidale, sau familiile acestora, pot găsi asistență la Alianța Română de Prevenție a Suicidului, la telefon 0800 801 200, în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, sau, 24/7, prin email la [email protected]

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente