marți, februarie 27, 2024
AcasăEconomico-socialTânăra din Satu Mare adoptată în Canada, și-a găsit familia naturală

Tânăra din Satu Mare adoptată în Canada, și-a găsit familia naturală

În urmă cu două zile anunțam faptul că o tânără născută în Satu Mare, dar dată spre adopție în Canada, își caută părinții naturali. La o zi distanță după ce presa din Satu Mare a preluat anunțul, tânăra și-a găsit familia naturală.

Reamintim faptul că Ana Maria Varga a cerut ajutor prin intermediul unei pagini de Facebook care se ocupă cu mediatizarea cazurilor românilor dați în adopție. Ana Maria Varga nu deținea foarte multe date despre familia sa naturală însă, cu ajutorul anunțului postat în presă aceasta i-a găsit pe cei care i-au dat viață.

Anunțul inițial

„Salutări din Canada!
Numele meu la naștere a fost VARGA ANA MARIA și sunt născută în SATU MARE la data de 22 septembrie 1995. Am fost adoptată când aveam 3 ani de o familie minunată. Am fost răsfățată și iubită de ei, dar aș vrea foarte mult să îmi cunosc familia biologică, mai ales pentru că știu că am o soră OLGA.

Mama adoptivă mi-a spus că am o sora pe nume OLGA și că pe mama mea o chemă MATILDA. Foarte multe informații nu am, dar eu totuși sper că familia mea biologică o să vadă anunțul meu și o sa scrie paginii.


Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI și anunțul meu deoarece mi-aș dori să îi cunosc.
Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. Vă mulțumesc frumos pentru fiecare DISTRIBUIRE în parte”, este mesajul postat pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian Childrean – Copiii niciodată uitați ai României.

Puteți ajuta distribuind acest articol!

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente