marți, iulie 16, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smTânărul din Bocicău a pierdut controlul motocicletei și a suferit leziuni ușoare

Tânărul din Bocicău a pierdut controlul motocicletei și a suferit leziuni ușoare

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orelor 18:00, polițiștii rutieri negreșteni au fost sesziați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DC5 în localitatea Bocicău din județul Satu Mare.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 19 de ani, din Bocicău, în timp ce conducea un moped, ar fi pierdut controlul acestuia, cazând șisuferind leziuni ușoare.

Tânărul a fost transportat la spital pentru a i se acordaîngrijirile medicale necesare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Totodată, i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabiliriiunei eventuale alcoolemii.

Din verificările efectuate polițiștii au constatat faptul cămopedul nu este înmatriculat.

Verificările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporalădin culpă și conducerea unui vehicul neîmnatriculat sauneînregistrat.

Pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să respecte cu strictețe regulile de circulație și să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente