Acasă Locale Stiri Satu Mare Târg de nunți la Satu Mare

Târg de nunți la Satu Mare

Dacă sunteți copleșiți de multitudinea necesităților în organizarea mult visatei nunți, trebuie să cereți ajutor specialiștilor în acest domeniu. Pentru ca totul să iasă perfect, Let’s wedding vă invită, în acest weekend, la primul târg de nunți găzduit de Satu Mare Shopping City și, totodată, evenimentul care lansează sezonul de nunți din 2019.

Târgul de nunți Let’s wedding unește intr-un loc toate serviciile necesare organizării celui mai important eveniment din viața unui cuplu. Puteți fi perfect organizați, pregătiți cu tematica nunții sau poate dezorientați fără a ști de unde să incepeți organizarea nunții de vis. Vizitând Târgul de nunți Let’s wedding, ce se va desfășura în perioada 1-3 februarie, în incinta noului Shopping City, specialiștii in acest domeniu vă vor întâmpina cu idei și soluții pentru ca această specială zi din viața voastră să fie așa cum ați visat-o!

Toate detaliile nunții, într-o singură zi

Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Astfel, într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.

”Vă așteaptă oferte de la diverși participanți: case de modă sau importatori de rochii, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni și aranjamente florale, efecte de lumini, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty si make-up, porumbei, oferte ale sălilor de nuntă”, este mesajul organizatorilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente