Acasă Sport International Tecau victorie si la Toronto

Tecau victorie si la Toronto

Specialistul roman de dublu, Horia Tecau, impreuna cu colegul sau Jean-Julien Rojer, au debutat cu dreptul la turneul de la Toronto, dupa succesul de la Washington.

Tecău și Rojer au dispus de perechea Feliciano Lopez (Spania)/Jurgen Melzer (Austria), cu 6-4, 6-4, și s-au calificat în optimile de finală ale Rogers Cup, competiție care pune la bătaie premii de peste trei milioane de dolari.

Tecău – locul 20 în lume – a câștigat deja cinci titluri în 2014 alături de Rojer, iar în această săptămână țintește al doilea succes din carieră în circuitul Masters, după cel cucerit în 2012, la Cincinnati, alături de suedezul Robert Lindstedt.

În partida următoare, cei doi vor juca împotriva puternicului cuplu francez Michael Llodra/Nicolas Mahut, cap de serie 8.

Tecău și Rojer pot ajunge la Turneul Campionilor în acest an, fiind pe locul șapte în cursa pentru competiția de la Londra, unde ajung cele mai bune opt perechi ale anului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente