Acasă sus Iar se împung Coica și Ștef pe tema organizării de evenimente

Iar se împung Coica și Ștef pe tema organizării de evenimente

Referitor la anunțul Președintelui Consiliului Județean Satu Mare, domnul Adrian Ștef, cu privire la organizarea Festivalului Pălincii în perioada 13-14.09.2014, primarul Municipiului Satu Mare și Consiliul Local îi recomandă ca festivalul să îl desfășoare în localitățile cu tradiție în fabricarea pălincii, respectiv: Medieșu Aurit,Turț, Cămărzana etc.

Totodată îi recomandăm domnului președinte Adrian Ștef ca Ziua Recoltei să o organizeze în una din localitățile județului Satu Mare, precum : Moftin, Căpleni, Pișcolt, etc.

Primarul Municipiului Satu Mare, informeaza sătmărenii că pe raza municipiului Satu Mare, respectiv în P-ța 25 Octombrie, Primaria și Consiliul Local va organiza mai multe evenimente în perioada septembrie – octombrie 2014.

Împreuna cu Asociația Economică Româno-Germană va organiza evenimentul Fabricat în Satu Mare în perioada 26-28 septembrie 2014.

În perioada 3-5 octombrie 2014 Primaria  Municipiului Satu Mare împreuna cu Consiliul Local Satu Mare va organiza în paralel cu Sathmarer Bierfest și Ziua Recoltei.

Rugăm președintele Consiliului Județean Satu Mare, domnul Adrian Ștef,  să își organizeze orice acțiune culturală în zona sa de responsabilitate, respectiv în județ și în mod excepțional pe raza Municipiului Satu Mare cu aprobarea primarului și a Consiliului Local al Municipiului.

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente