Acasă Locale Stiri Satu Mare Tentativa de sinucidere

Tentativa de sinucidere

ambulanta

În data de 09 februarie a.c., în jurul orei 18.11,pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare au fost mobilizați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință situată în localitatea Satu Mare.
În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau pe o suprafață mică a podelei bucătăriei apartamentului, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia și reușind astfel să salveze bunuri de o valoare considerabilă.
Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că, evenimentul a fost cel mai probabil produs de proprietar, care a provocat intenționat incendiul, aprinzând în mijlocul bucătăriei hârtii, haine și alte materiale combustibile.
Din fericire, nu au existat persoane rănite, proprietarul, fiind preluat de un echipaj medical,în vederea acordării eventualelor îngrijiri medicale.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente