Acasă Locale Stiri Satu Mare Țepe imobiliare la Satu Mare

Țepe imobiliare la Satu Mare

Ţepe cu apartamente! Mare atenţie când vă cumpăraţi apartamente. Un sătmărean care munceşte în Belgia a pierdut 5.000 de euro în urma unei înţelegeri cu un dezvoltator imobiliar din Satu Mare.

El a fost să vadă un apartament semifinisat din municipiul Satu Mare pentru care constructorul a cerut 43.000 de euro, cu promisiunea că va fi finalizat în câteva luni. După mai multe negocieri, preţul a fost stabilit la suma de 38.000 de euro, plata s-a făcut pe loc, integral, cu contract de vânzare – cumpărare încheiat la notar.

Doar că timpul a trecut iar constructorul nu a finalizat apartamentul la timp, a tot amânat predarea acestuia. Între timp, planurile cumpărătorului s-au schimbat şi a reuşit să vândă apartamentul, găsind un nou cumpărător pentru suma de 43.000 de euro. Totul a fost în regulă până la semnarea actelor. În momentul respectiv apartamentul nu avea CF deoarece clădirea nu era finalizată în totalitate, astfel că totul s-a desfăşurat prin contracte de vânzare-cumpărare încheiate la notar între dezvoltator şi cumpărători.

Blocaj în momentul în care dezvoltatorul a aflat preţul

Păgubitul i-a explicat dezvoltatorului imobiliar planurile sale, s-au înţeles să anuleze contractul încheiat între ei, şi să fie încheiat un nou contract între dezvoltator şi noul cumpărător. Astfel, anularea contractului a fost semnată fără problemă, doar că dezvoltatorul refuză să semneze noul contract, după ce a aflat despre preţ.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente