Acasă Locale Stiri Satu Mare Țigări de contrabandă ascunse în recipiente din plastic

Țigări de contrabandă ascunse în recipiente din plastic

Halmeu3

Un tânăr de 26 de ani din Satu Mare s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să aducă în țară țigări de contrabandă de proveniență ucraineană pe care le-a ascuns în mai multe recipiente din plastic. Tânărul a fost prins și sancționat de polițiștii de frontieră din Halmeu.

Existând suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană oamenii legii au decis să controleze amănunțit mașina acestuia. După ce șoferul a parcat mașina în zona destinată controlului, acesta crezând că nu este observat, a aruncat peste gardul perimetral două recipiente din plastic în care se aflau țigări.

În continuare, polițiștii au ridicat recipientele în care erau 500 de pachete țigări și s-a trecut la controlul amănunțit asupra mașinii, în care au mai fost descoperite 450 pachete țigări.

Șoferul a declarat că l-a rugat un cetățean să i le treacă prin punct, urmând să primească și el o parte din presupusa marfă.

Drept urmare, sătmăreanul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei, țigările în valoare de aproximativ 4.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în cauză a fost reținut de către autoritatea vamală până la plata amenzii.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la contrabandă, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente