Acasă Locale Toate oficiile poștale sunt ÎNCHISE luni, a doua zi de Rusalii

Toate oficiile poștale sunt ÎNCHISE luni, a doua zi de Rusalii

Toate oficiile poștale și subunitățile poștale subordonate acestora vor fi închise luni, a doua zi de Rusalii, astfel că este posibil să ajungă mai târziu la destinație trimiterile poștale prezentate în zilele de 6 și 7 iunie, informează Poșta Română.

Compania Națională Poșta Română informează că, în data de 9 iunie, toate oficiile poștale și subunitățile poștale subordonate acestora vor fi închise, în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora prima și a doua zi de Rusalii sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

Urmare programului anunțat este posibil ca trimiterile poștale prezentate în zilele de 6 și 7 iunie să înregistreze timpi mai mari de circulație.

Subunitățile poștale cu activitate de tranzit vor asigura schimburile de expediții poștale planificate, prelucrarea și îndrumarea trimiterilor poștale în timp util și se vor lua toate măsurile pentru protejarea trimiterilor poștale și a valorilor, se mai arată în comunicatul instituției.

Rusaliile se sărbătoresc duminica, la 50 de zile după Paști.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente