joi, februarie 29, 2024
AcasăEconomico-socialSocialTot mai multe neveste tinere sunt bătute de soți

Tot mai multe neveste tinere sunt bătute de soți

Săptămânal în buletinul de presă emis de IPJ Satu Mare sunt consemnate cazuri de violență în familie, respectiv întocmire de ordine de protecție.

În cursul weekend-ului trecut, trei femei, toate tinere, cu vârste cuprinse între 28 – 31 de ani, au fost agresate fizic de partenerii de viață.

Redăm comunicatul IPJ Satu Mare

La data de 9 decembrie a.c., în jurul orelor 16:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, de 28 de ani, domiciliată în aceeași localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în vizită la o rudă de-ale sale, ar fi primit mai multe lovituri în diferite zone ale corpului, de la fostul ei concubin, pe fondul unor neînțelegeri.

Polițiștii ajunși la fața locului au întocmit formularul de evaluare a riscului și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, pe o perioadă de 5 zile, prin care acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de femeia de 28 de ani și de domiciliul acesteia.

Totodată, polițiștii efectuează verificări față de persoana în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

***

La data de 10 decembrie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către o femeie de 29 de ani, domiciliată în municipiul Satu Mare, despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul acesteia, prin aplicarea mai multor lovituri la nivelul feței.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Aceștia au identificat un bărbat de 30 de ani, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 30 de ani, prin care acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de femeia de 29 de ani, de fiica ei precum și față de unitatea de învățământ a acesteia.

***

În aceeași zi, polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către o femeie de 31 de ani, domiciliată în comuna Viile Satu Mare, despre faptul că, în cursul zilei de 2 decembrie a.c., ar fi fost lovită de către soțul său, un bărbat de 41 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii.

Ulterior, la data de 10 decembrie, bărbatul, aflându-se sub influența alcoolului, le-ar fi amenințat cu moartea pe femeie, precum și pe fiica acesteia.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care acesta este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de femeia de 31 de ani, precum și față de domiciliul acesteia.

Foto: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente