Acasă Locale Transalpina, șoseaua nimănui

Transalpina, șoseaua nimănui

 Cea mai înaltă șosea din România, Transalpina (DN67 C) sau Drumul Regelui, va rămâne neterminată și anul acesta. Lucrările s-au oprit din luna aprilie, după ce firma care a câștigat în 2008 contractul de modernizare, Romstrade SRL, a intrat în insolvență, iar partronul acestuia, Nelu Iordache, a fost arestat preventiv pentru fraudă cu fonduri europene.

Deși șoseaua se află în administrarea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), secțiile instituției din județele Alba, Vâlcea și Gorj nu pot interveni pentru reparații pentru că drumul este predat la Romstrade SRL. Modernizarea șoselei este realizată în proporție de peste 80%.

O nouă licitație, până la sfârșitul anului

Pe porțiunea de drum din județul Alba, după Șugag, spre Oașa, asfaltul se termină brusc, în zona podețelor ce sunt acoperite doar cu pietriș. Potrivit șefului Secției Alba a CNADNR, Liviu Hondola, pe sectorul de drum din județul Alba mai trebuie executate lucrări în proporție de 15%.

- Advertisment -

Cele mai populare

Veste bună pentru sătmăreni.Municipiul a ieșit din carantină

Municipiul Satu Mare iese din carantina zonală instituită în data de 19 noiembrie 2020, odată cu expirarea celor 14 zile și scăderea...

Vezi aici care sunt echipele deja calificate în optimile UCL

Miercuri seara s-a terminat și cea de-a cincea etapă din cadrul grupelor UCL, iar după rezultatele din această...

Un român a debutat aseară în grupele Ligii Campionilor

Meciul dintre Juventus Torino și Dynamo Kiev a avut multe de oferit aseară, ca...

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Comentarii recente