Acasă sus Trei decese suspecte în doar 24 de ore. Zi neagră în județul...

Trei decese suspecte în doar 24 de ore. Zi neagră în județul Maramureș

În județul vecin, Maramureș, autoritățile au intrevenit în 3 situații soldate fiecare cu un deces. Doi tineri, un cuplu se pare, au fost găsiți înecați la interval de câteva ore. Apoi polițiștii au intervenit să îi acorde prim ajutor unei prostituate care din păcate nu a mai putut fi salavtă.

”Luni, 19 iulie 2021 – o zi cu adevărat neagră în Maramureș. Polițiștii criminaliști intervin la un al treilea caz de deces suspect. După ce dimineață a fost găsit cadavrul unei femei plutind pe râul Lăpuș în zona Coruia, la amiază au fost solicitați să intervină în aceeași zonă pentru scoaterea unui cadavrul de sex bărbatesc – iubitul femeii se pare.

Iată că în jurul orei 14 criminaliștii băimăreni au fost solicitați să intervină la un caz pe bulevardul Independenței din Baia Mare, în zona în care femeiile iși oferă servicii sexuale contra cost. Cei care i-au solicitat au fost chiar polițiștii dintr-un echipaj de ordine publică. Aceștia ar fi văzut-o căzută și au încercat să o resusciteze. Au chemat si un echipaj medical al Ambulanței. Din păcate medicii au fost nevoiți să constate decesul. Se pare că suferise un infarct. Femeia avea 25 de ani și era îmbrăcată sumar.

Cadavrul a fost examinat exterior și nu s-au găsit urme de violență. A fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului”, relatează colegii noștri de la https://vasiledale.ro/.

SURSA: https://vasiledale.ro/

- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente