duminică, mai 26, 2024
AcasăLocaleTrei incendii în acest sfârșit de săptămână

Trei incendii în acest sfârșit de săptămână

Sâmbătă, 11.05.2013, la ora 23.32, Garda de Intervenţie Turţ a intervenit cu o autospecială și o ambulanță, sub comanda  Plt. maj. Jofi Vasile, în localitatea Turulung, pe DC 7, pentru accident rutier produs la un autoturism VW Passat, cu numărul de înmatriculare CT.76.WST, fiind condus de S. V. de 30 de ani.

incendiu

Forţele Gărzii de Intervenţie Turţ au ajuns la locul incendiului la ora 23.48 şi au constatat că în urma coliziunii dintre autoturism și un animal, S.V de 30 de ani a rămas încarcerat în autoturism.  S-a acționat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru descarcerarea persoanei care din păcate era decedată. Intervenția s-a încheiat la ora  01.00.

Tot sâmbătă, la ora 17.45, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu 2 autospeciale sub comanda Plt. adj. şef Silaghi Marcel, în localitatea Micula str. Libertatii nr. 155, unde pompierii au fost anunțați că a izbucnit un incendiu la o anexă gospodarească, aparţinând de B.I. Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la locul intervenţiei la ora 18.00 şi au constatat că ardea acoperișul anexei pe o suprafața de aproximativ 40 mp cu pericol de propagare la casa de locuit. La intervenție a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgenţă al comunei Micula condus de șeful serviciului. Incendiul a fost lichidat la ora 18.50. Au ars elemente de construcție din acoperiș, aprox. 200 kg plante furajere, unelte agricole. Cauza incendiului: flacăra produsă de jocul copiilor cu focul. Prin intervenţia promptă a pompierilor s-a reuşit salvarea casei de locuit în valoare de aproximativ 100.000 lei. Pagubele produse de incendiu se ridică la suma de aproxiamtiv 8.000 lei.

Duminică, 12 mai la ora 01.02, Secția de Pompieri Carei a intervenit cu 2 autospeciale sub comanda Plt. adj. Şef  Meghișan Florin, în localitatea Moftinu Mic str. Principală nr. 325, unde pompierii au fost anunțați că a izbucnit un incendiu la o casă de locuit, aparţinând de M.I. Forţele Sectiei de Pompieri Carei au ajuns la locul intervenţiei la ora 01.12 şi au constatat că ardea interiorul unei camere pe o suprafață de aproximativ 15 mp cu pericol de propagare la intreaga casă de locuit. La intervenție a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgenţă al comunei Moftin condus de viceprimarul comunei.

Incendiul a fost lichidat la ora 01.24.Au ars materiale textile și mase plastice din interiorul camerei. Cauza incendiului: scurtcircuit electric produs de un cablu defect sau neizolat corespunzător. Prin intervenţia promptă a pompierilor s-a reuşit salvarea casei de locuit in valoare de aproximativ 90.000 lei. Pagubele produse de incendiu se ridică la suma de aproxiamtiv 4.000 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente