Acasă Locale Stiri Satu Mare UDMR a refuzat postul de viceprimar al municipiului Satu Mare

UDMR a refuzat postul de viceprimar al municipiului Satu Mare

Comunicatul UDRM

„Biroul municipal Satu Mare al UDMR împreună cu Grupul de consilieri municipali au adoptat vineri, 19 iunie o poziție referitoare la alegerea unui viceprimar al municipiului Satu Mare, post rămas vacant după demisia doamnei Marcela Papici.

În urma consultării cu electoratul nostru, respectând voința lor, cu o majoritate covârșitoare, 27 de voturi pentru și doar 6 împotrivă, membrii Biroului impreuna cu consilierii au decis ca UDMR să nu propună niciun candidat pentru această funcție.

Membrii Biroului municipal consideră că o funcție de viceprimar „goală”, fără atribuții, nu ar aduce un plus pentru formațiunea noastră, pentru cetățenii pe care îi reprezentăm în Consiliul Local și pentru sătmăreni în general.

Totodată, considerăm că nu putem să fim părtași la eșecurile administrației conduse de primarul Dorel Coica, nici măcar pe o durată de 11 luni. Invităm cele două partide care au fost și sunt reprezentate în executivul Primăriei (PSD și PLR) să-și asume până la capăt administrarea municipiului Satu Mare.

UDMR, ca principal grup din Consiliul Local Satu Mare, va continua să susțină proiectele benefice pentru municipiul Satu Mare, așa cum a făcut-o mereu.

Biroul municipal Satu Mare al UDMR
Grupul de consilieri municipali UDMR”.

Vă reamintim că în cadrul unei conferințe de presă susținute joi, 18 iunie, conducerea UDMR Satu Mare a declarat că sunt în cărți mai multe nume pentru a ocupa postul de viceprimar, printre care Maskulik Csaba și Nagy Szabolcs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Comunicat prezidențial

Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde şi de modul de răspuns al oraşelor şi al marilor comunităţi la necesitatea respectării măsurilor de protecţie...

Hallowen-sărbatoare demonica împrumutată de la străini

Moartea şi viaţa sunt lucruri esenţiale şi de aceea, simple. Omul le-a complicat atunci cînd, orbecăind, a ales mai uşor întunericul decât...

România furnizează cobai umani

Ceea ce vedeți despre banii murdari pe care Biden i-a incasat din Ucraina și România, este nimic față de adevărata dimensiune a...

Meserii uitate

Pe fondul apariţiei ţesăturilor moderne şi a firelor textile uşor de procurat, una dintre cele mai larg răspândite îndeletniciri din ţară, torsul...

Comentarii recente