Acasă Locale Stiri Satu Mare Umanitate la Satu mare! 200 de familii nevoiașe primesc pachete cu alimente.

Umanitate la Satu mare! 200 de familii nevoiașe primesc pachete cu alimente.

suspendarea-primarului-radu-mazare-ii-lasa-pe-nevoiasi-fara-pachetele-de-paste-119549Umanitatea își face apariția din nou la Satu Mare. 230 de familii nevoiașe din municipiu primesc pachete cu alimente, pachetele conținând alimentele de bază. Unele dintre pachete au fost împărțite astăzi, 28 ianuarie, în Centrul de Reabilitare și în Clubul vârstnicilor din Carei. Pachete vor ajunge și la copiii beneficiari ai Centrului de zi pentru copii cu nevoi speciale din oraș, de asemenea, și la beneficiarii Centrului de Reabilitare sau a Centrului pentru copii cu nevoi speciale Carei.

„Caritas” mulțumește cu recunoștință firmei Alconor din Carei pentru că a făcut acest lucru posibil. Indiferent de vârstă, bucuria celor care au primit aceste pachete a fost mare!

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente