vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăLocaleUn autoturism a luat foc noaptea trecută. Incendiul era cât pe ce...

Un autoturism a luat foc noaptea trecută. Incendiul era cât pe ce să se extindă și la casă

Un atoturism a luat foc noaptea trecută, pe strada Dorboanților din municipiul Satu Mare. Incendiul era cât pe ce să se extindă și la casă însă, intervenția promptă a pompierilor a salvat casa proprietarilor.

În aceasta noapte, la ora 02:44, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, pe strada Dorobanților, din mun. Satu Mare.


La fața locului s-au deplasat 11 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.


Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, generalizat, la autoturism, cu posibilitate de propagare la o casa de locuit și la un tractor situat în imediata vecinătate. Reacția prompta a pompierilor a salvat casa de locuit.


Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric provenit de la un cablu defect sau neizolat corespunzător. A ars autoturismul în totalitate și s-au degradat: o anvelopă, o aripă (dreapta spate), un stop și un geam de-al tractorului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente