Acasă Locale Un cadavru a fost recuperat din Someș în zona Podului de Fier...

Un cadavru a fost recuperat din Someș în zona Podului de Fier din Satu Mare

În această dimineață, în jurul orei 06:30, un sătmărean care mergea la muncă a zărit un corp neînsuflețit plutind pe Someș, în zona Podului de Fier din Municipiul Satu Mare. Din primele verificări se pare că este vorba despre cadavrul unui bărbat cu vârsta cuprinsă între 35 – 50 de ani.

Autoritățile au fost alertate imediat și în scurt timp au ajuns la fața locului două echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, cu o barcă pneumatică și o Ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Potrivit informațiilor emise de biroul de presă al ISU, identitatea victimei nu este cunoscută, corpul fiind în stare de putrefacție. Se vehiculează că râul a adus din amonte trupul neînsuflețit.

Deocamdată nu se știu detalii despre identitatea victimei și despre modul în care s-a înecat. Urmează să se stabilească dacă este vorba despre o crimă, un înec accidental ori este vorba despre o sinucidere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente