sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLocaleUn călător Transurban a rămas cu piciorul prins între uși

Un călător Transurban a rămas cu piciorul prins între uși

Incident regretabil petrecut în cursul dimineții de marți, 27 septembrie 2022, într-un autobuz de la Transurban. Potrivit informațiilor obținute de Jurnalul de Satu Mare, piciorul unui călător a fost prins la ușă, în timp ce cobora din autobuz.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 08.00, în stația din cartierul Soarelui. Șoferul nu l-ar fi observat pe călătorul în vârstă de 74 de ani care ar fi decis în ultimul moment să coboare din autobuz. În consecință piciorul din urmă al pasagerului a fost prins între uși chiar inainte de a părăsi de tot mijlocul de transport în comun.

La fața locului a intervenit o ambulanță și un echipaj de Poliție. Din fericire, bărbatul nu a suferit leziuni și nu a avut nevoie de îngrijiri la Unitatea de Primiri Urgențe.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orelor 08.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment pe raza municipiului Satu Mare, în care o persoană ar fi fost vătămată.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 74 de ani, din Satu Mare, pasager al unui autobuz oprit într-o stație situată pe Bulevardul Octavian Goga, și-ar fi prins unul dintre membrele inferioare în ușa autovehiculului, în momentul în care ar fi dorit să coboare.

Bărbatul de 74 de ani nu a suferit leziuni și a refuzat, totodată, transportarea la Spitalul Județean Satu Mare, pentru efectuarea investigațiilor medicale de specialitate. În cauză, nu s-a impus luarea unor măsuri legale de către polițiști”, transmite IPJ Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente