vineri, iunie 2, 2023
AcasăLocaleUn cetățean neamț susține că a omorât o prostituată din Satu Mare....

Un cetățean neamț susține că a omorât o prostituată din Satu Mare. Trupul femeii este căutat de polițiști

Un bărbat din Germania susține că ar fi ucis o sătmăreancă în urmă cu aproximativ o săptămână și jumătate, după ce ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. Potrivit bărbatului, în urma unor neînțelegeri, acesta i-ar fi aplicat sătmărencei o lovitură care ar fi fost fatală.

Totul s-ar fi întâmplat din cauza faptului că bărbatul nu a avut bani cash să plătească serviciile primite, a vrut să plătească cu cardul, femeia a început să se agite astfel că bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură care i-a provocat decesul.

După ce a constatat că femeia este moartă, cetățeanul neamț ar fi dus-o în afara orașului și ar fi îngropat-o.

Crima s-ar fi produs în data de 27 martie 2022 și se pare că neamțul a abordat victima în zona Gării Satu Mare, în proximitatea fostului bar de striptease Casablanca.

După comiterea crimei, bărbatul s-ar fi întors înapoi în Germania și la câteva zile s-a prezentat la o secție de poliție unde a declarat că a comis o crimă. Concret, acesta a declarat la data de 31 martie 2022, la poliția din localitatea Stuttgard-Germania, 27 martie 2022 a ucis o prostituată în municipiul Satu Mare.

În urma declarației, organele de urmărire penală din România au fost sesizate prin Interpol cu referire la acest caz, iar la data de 1 aprilie 2022, față de cetățeanul neamț a fost începută urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Reprezentanții IPJ Satu Mare au declarat pentru Jurnalul de Satu Mare că până în momentul de față nu a fost dată dispărută nici o persoană de sex feminin din Satu Mare, și că polițiștii sătmăreni efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Satu Mare, pentru a stabili dacă cele declarate de neamțul în vârstă de 34 de ani se confirmă.

Cert este ca în cursul zilei de marți, la ieșirea din municipiul Satu Mare, lângă Sirca, echipaje mixte au căutat trupul femeii inclusiv cu câini de urmărire.

De asemenea au fost ridicate înregistrările de pe camerele de supraveghere a mai multor societăți situate pe Strada Botizului.

Foto: arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente