sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smUn chinez care călătorește pe cal prin Europa a ajuns zilele trecute...

Un chinez care călătorește pe cal prin Europa a ajuns zilele trecute și în România

Un chinez care călătorește pe cal prin Europa a ajuns zilele trecute și în România, intrând în țara noastră prin vama Petea. El a postat și câteva poze când a intrat în județul Satu Mare: ,,Am ajuns în țara pălincii”, a spus el, fotografiindu-se cu polițiștii de frontieră.

Xu Zhixian, un bărbat în vârstă de 32 de ani, călătorește pe cal prin Europa de mai bine de un an. El și-a propus să ajungă călare din Spania până în China: ,,I-am spus familiei mele că vreau să călătoresc călare până în China, dar nu m-au crezut până nu mi-am cumpărat un cal și mi-am început călătoria”, a spus acesta. Xu și-a început călătoria în data de 20 februarie 2022, iar de atunci a trecut călare prin nu mai puțin de zece țări.

În weekendul care a trecut, mai exact sâmbătă, 29 iulie, Xu a ajuns călare în cea de-a 11-a țară: România. Bărbatul a intrat în țara noastră prin vama Petea, ajungând astfel în județul Satu Mare. ,,Am ajuns în țara pălincii. M-au lăsat să trec fără probleme”, a scris Xu pe Facebook, postând și câteva poze cu polițiștii de frontieră. Ulterior, el a fost observat de sătmăreni prin oraș în timp ce și-a scos calul… la păscut.

În toamna anului trecut, când deja călătorea de ceva timp călare, Xu s-a confruntat cu acuzații de cruzime împotriva animalelor. Mai exact, bărbatul a fost acuzat că își chinuie animalul pentru a deveni faimos pe internet. Cu toate acestea, bărbatul și-a continuat călătoria, nu înainte însă să afirme că ,,voi încheia această călătorie în cazul în care calul nu se va simți bine”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente