Acasă Locale Stiri Satu Mare Un elev a căzut de la etajul doi. Elicopterul SMURD l-a preluat

Un elev a căzut de la etajul doi. Elicopterul SMURD l-a preluat

Un tânăr de 15 ani din localitatea Odoreu, județul Satu Mare, se află în stare gravă la UPU Satu Mare, de unde urmează, în câteva minute, să fie transportat la Cluj-Napoca cu elicopterul, la o clinică de chirurgie.

Adolescentul a căzut de la etaj, în timp ce se juca pe balustradă, la Școala Gimnazială din localitatea Odoreu.

„A suferit traumatism toracic sever cu multiple fracturi costale. Acum este la UPU, însă s-a solicitat un elicopter pentru transportarea sa la o clinică de chirurgie din Cluj-Napoca”, a precizat pentru PortalSM purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian.

Cum s-a întâmplat totul
Accident petrecut la Școala Gimnazială Odoreu

”În cursul zilei de 25 octombrie 2019, un elev din clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Odoreu a căzut de pe balustrada scărilor din școală, în pauza de la ora 9. Profesorul de servici a chemat imediat ambulanța și elevul a fost transportat la UPU Satu Mare. După incident, elevul era conștient și foarte agitat. Directorul școlii a anunțat despre producerea accidentului poliția din localitate, primăria și inspectoratul școlar județean.

Elevul, cunoscut cu grave probleme de comportament în școală și în afara ei, era cuprins într-un program de consiliere la cabinetul școlar. A fost elevul școlii în clasele I-V, după care a frecventat clasele VI-VIII la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Declarat repetent în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv, s-a înscris din septembrie, pentru a repeta clasa, la Școala Gimnazială Odoreu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente