luni, decembrie 4, 2023
AcasăsusUn grup de sătmăreni au fost jefuiți la un hotel din Mamaia

Un grup de sătmăreni au fost jefuiți la un hotel din Mamaia

furtmare1

Plecați în concediu pe litoralul românesc, o familie de tineri din Satu Mare a avut parte sâmbătă (18 iulie) după-amiază de o aventură nu tocmai plăcută, care s-a terminat cu declarații la Poliție. Din camera hotelului în care sunt cazați le-au dispărut bunuri în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

Tinerii au rămas fără bunuri în valoare de aproximativ 12.000 de lei, după ce obiectele le-au fost furate tocmai din camera de la Hotelul „Perla-Majestic” din Mamaia unde sunt cazați. Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, când tinerii erau plecați la plajă. Când s-au întors în cameră aceștia au observat că le lipsesc mai multe bijuterii din aur și două ceasuri.

Potrivit tinerilor, angajații și conducerea hotelului dau din umeri spunându-le să se descurce cum pot. Mai mult decât atât, aceștia susțin că în loc să fie ajutați, au fost luați la rost de către angajații hotelului. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Poliție, însă oamenii legii încă nu au reușit să elucideze cazul.

Potrivit celor doi tineri le-au fost furate un lanț de aur, două ceasuri, o verighetă și un inel, prejudiciul fiind de aproximativ 12.000 de lei. Ciudat este faptul că accesul în cameră se face doar pe bază de card, și în afară de persoanele cazate, în cameră mai au acces doar femeile de serviciu.

Se pare că și alți turiști au mai avut necazuri de acest fel însă nu au anunțat Poliția deoarece bunurile furate erau de valori mici.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente