luni, martie 20, 2023
AcasăEconomico-socialSocialUn nou transport umanitar a plecat din Tarna către frontul din Ucraina

Un nou transport umanitar a plecat din Tarna către frontul din Ucraina

Comuna Tarna Mare, în parteneriat cu localitatea Neukirchen am Walde din Austria și comuna Yamnytsya din Ucraina care a asigurat transportul, a trimis vineri, 9 septembrie 2022, un transport umanitar pe frontul din Ucraina.

Ajutorul umanitar, în valoare totală de 60.447 lei( 12.463 euro), a constat în alimente (4300 de conserve de carne/fasole cu cârnați, 1200 pungi rondele de cereale/orez , 1760 pachete de biscuiți, peste 5000 de buc. cafea instant, ceai instant, etc.) produse de igienă (servețele umede 500 buc., spirt sanitar 1200 sticle, aparate de ras gillette 1000 buc. , cremă de ras etc.), medicamente de prim ajutor în valoare de 8994 lei ( antidiareice, medicamente, unguente antiseptice, spray pentru arsuri, antipiretice, leucoplast, comprese sterile, analgezice, rivanol, apă oxigenată, tinctură de iod, etc.), 4 corturi de campanie în valoare de 6796 lei.

”Mulțumim comunităților din Neukirchen am Walde și Tarna Mare pentru actul de umanitate și solidaritate cu poporul ucrainean, mulțumim Primăriei din Yamnytsya, domnului primar Roman Krutyi, care s-a angajat să transporte ajutoarele în prima linie a frontului, mulțumim Uniunii Ucrainenilor din România pentru sprijinul logistic! Dumnezeu să aducă pacea în Ucraina, pacea în Europa, pacea în întreaga lume”, este mesajul transmis de primarul din Tarna Mare, Monica Sobius.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente