sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smUn sătmărean și-a cumpărat permisul de conducere din Ucraina

Un sătmărean și-a cumpărat permisul de conducere din Ucraina

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au oprit în trafic, în Odoreu, judeţul Satu Mare, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetățean român ce a prezentat un permis de conducere fals.

Sâmbătă, 11 februarie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, aflați în misiune de supraveghere și control în zona de responsabilitate, au oprit în trafic în localitatea Odoreu, județul Satu Mare, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.

La volanul mașinii se afla un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, din județul Satu Mare.

Bărbatul a prezentat polițiștilor de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina. Însă la verificarea acestuia, polițiștii au constatat că documentul este un fals total, ce nu întrunește elementele de formă și de fond ale unuia autentic.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

FOTO: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente