sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialUn spaniol a abuzat sexual 24 de fetițe românce. O parte dintre...

Un spaniol a abuzat sexual 24 de fetițe românce. O parte dintre victime erau prietene cu fiicele lui

Un bărbat din Spania este acuzat că a agresat sexual 24 de minore de origine română. O parte dintre victime erau prietene cu fiicele lui, iar o altă parte erau fiicele prietenilor lui. Potrivit stiridiaspora.ro, procurorii spanioli au cerut ca bărbatul să fie condamnat la 286 de ani de închisoare.

Pentru a putea abuza de copile, inculpatul se oferea să le ducă ori să le aducă acasă de la școală, numai că minorele ajungeau de fapt la el acasă unde erau supuse unor abuzuri sexuale „degradante și umilitoare” pe care le-a și înregistrat.

Inculpatul a ajuns în atenția procurorilor la data de 17 iulie 2018 după ce filmările au ajuns pe una dintre cele mai periculoase rețele de pedofili din lume.

Potrivit sursei citate, în imaginile obținute se poate observa că inculpatul intreține acte sexuale cu mai mulți minori, la domiciliul său. În imagini se observă chipurile autorului și ale unor fete minore, toate de origine română.

Minorele erau filmate pe ascuns cu cinci micro – camere

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul individului, au fost găsite mai multe hard disk-uri cu numeroase fișiere cu fotografii și videoclipuri în care minori erau văzuți „în comportament sexual clar și explicit”, unele dintre ele fiind „în special degradante și umilitoare”.

La locuința individului au mai fost găsite cinci micro-camere care înregistra abuzurile comise de acesta.

În filmări au fost identificate fetițele și dup chip, dar și după nume, cât și „performanțe sexuale deosebit de degradante și umilitoare” la care erau supuse acestea.

”În acest fel, învinuitul, în perioada 2012 – 2018, a efectuat actele menţionate cu privire la un total de 24 de minori, pe care i-a fotografiat şi/sau înregistrat la domiciliul acestuia, fie la domiciliul victimelor, fie în alte locuri. În înregistrările citate se vede chipul inculpatului sau o parte a corpului acestuia, în care pot fi văzute tatuaje descriptive”, se menţionează în rechizitoriu.

Sursa: https://www.stiridiaspora.ro/

Foto: arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente